CLAXNET – румънска марка за битова електроника, чиято мисия е да ви предложи продукти с отлично съотношение цена-качество. Първият ни продукт бе пуснат в Румъния през май 2020 година и сега имаме общо  продукта на пазара. В момента на българския пазар имаме 3 продукта. Ние от CLAXNET смеем да вярваме, че ще имаме утвърдено място до гигантите на пазара на профили и ви благодарим, че сте с нас!

Каква е нашата визия?

В CLAXNET искаме да удовлетворим вашите потребности по отношение на електронните устройства, които могат да ви помогнат във всекидневието. Нашият екип работи непрекъснато над прогнозиране на бъдещите тенденции и потребности, за да разполагате винаги с най-новите технологии. Разширяването на границите поставя нови стандарти.

Как определяме успеха?

Нашият успех се измерва с вашето удовлетворение! Ние искаме да надминем вашите очаквания, предлагайки иновативни и полезни продукти. Искаме да имате приятни изживявания при използването на електроника CLAXNET и вашите отзиви са изключително ценни!

Къде да ни намерите?

Засега продуктите CLAXNET са достъпни само в Румъния, България, Унгария и Гърция, но екипът ни работи над разпространението им и в други страни.

Онлайн магазини, в които можете да закупите продукти CLAXNET: Emag.bg, Bazar.bg, Alo.bg и OLX.bg.

CLAXNET е винаги с вас

Ние оценяваме факта, че посетихте нашия сайт и искате да подкрепите румънска марка! За да можем да бъдем възможно най-близо до вас и да ви предложим необходимата подкрепа, отговаряйки на въпросите ви, ви каним да оцените нашите страници в социалните мрежи – Facebook и Instagram. Там ще можете да участвате в конкурсите, които често организираме и когато споменете хаштага #claxnet в публикации с продукти CLAXNET, ние ще ги популяризираме на нашите страници!

Защо да пазарувате при нас

БЪРЗА ДОСТАВКА

Доставяме до цяла България с експресен куриер

СЪДЕЙСТВИЕ 24/7

Ние предлагаме денонощно съдействие по имейл, не се колебайте да се обърнете към нас, ако имате някакви въпроси.

ЛЕСНО ВРЪЩАНЕ

Предлагаме право на връщане на всички стоки, процесът е в полза на клиента.

Доставяме оригинални продукти

Продуктите, които продаваме, са оригинални и отговарят на критериите и стандартите на Европейския съюз.

Once we ordered some electronics items and we got the products delivered in our doorstep in time, the customer support was super helpful and they answered all my queries.
Sophia Loren
Artist
X